Bovag logo
 1. HOME
 2. >
 3. Thema's
 4. >
 5. Kamperen deze zomer?

Kamperen deze zomer?

En daar staat-ie dan, voor de deur: klaar voor het grote avontuur. Alleen nog even de vakantiespullen inladen. Wat kan er allemaal mee en waar moet je op letten als je straks op pad gaat? Vakantievoorbereiding begint met het nalopen van je kampeermiddel als je hem uit de stalling haalt. Doe dat vroeg genoeg en check of hij de winter goed is doorgekomen.

Familie aan tafel voor caravan

Checklist

 1. Check op vuil en ongedierte
 2. Check op vocht en ventileer goed
 3. Check de watervoorziening en spoel deze goed door
 4. Check de banden, raamrubbers en gasslangen; deze zijn van rubber, een natuurproduct dat bij beperkt gebruik juist slijt. Ga bij twijfel langs je BOVAG-kampeerbedrijf
 5. Check of hij onderhoud nodig heeft en plan daarvoor op tijd een afspraak
 6. Meer luxe en handige accessoires? Geef je kampeermiddel een upgrade. Bespreek je wensen met een BOVAG-vakman, want accessoires monteren op een kampeermiddel kan niet iedereen.
 7. Accessoires, wat zijn de opties? Denk aan een airco, mover, zonnepanelen of extra stopcontacten (met usb-poortjes). En heb je je gewone fiets onlangs vervangen voor een e-bike? Weet dat je dan een andere fietsendrager moet hebben, want een e-bike een stuk zwaarder!


Kortom: een zorgeloze vakantie begint bij BOVAG. En niet onbelangrijk: bij BOVAG krijg je óók garantie op reparatie, onderhoud én montage van accessoires.

Zorgeloze vakantie garantie poster

Vind een BOVAG-kampeervakman in de buurt

Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.