Bovag logo
  1. HOME
  2. >
  3. Thema's
  4. >
  5. Dáárom de BOVAG kampeervakman!

Dáárom de BOVAG kampeervakman

Het BOVAG-kampeerbedrijf is dé plek om je vakantie te beginnen. Voor een goed onderbouwd aankoopadvies van een nieuwe of gebruikte caravan, maar ook als het gaat om accessoires die het vakantiecomfort verhogen. En wat dacht je van onderhoud? Onbezorgd kamperen begint met een caravan, camper of vouwwagen die vakkundig is onderhouden door een vakman. Want niets is zo vervelend als pech onderweg naar je vakantiebestemming of andere problemen met je mobiele vakantiehuisje. Bij ons krijg je Zorgeloze Vakantie Garantie!

Familie aan tafel voor caravan

Zorgeloze Vakantie Garantie? Ga naar de BOVAG Kampeervakman

Onderhoud

Zorgeloos naar het zonnige zuiden en zonder schietgebedjes de bergen door? Goed onderhoud voorkomt zorgen, verlengt de levensduur van je kampeermiddel en bevordert de verkeersveiligheid. Ga dus voor je vakantie langs de BOVAG Kampeervakman voor een geruststellende technische check van je caravan, camper of vouwwagen. Belangrijk: vervang je banden elke 6 jaar en geef je kampeermiddel elke 2 jaar de BOVAG Onderhoudsbeurt.


Ook voor maatwerk, accessoires en schade

Parkeren zonder transpireren met een mover onder je caravan? Aangenaam slapen met een airco in je camper? Je e-bike mee naar Frankrijk met een fietsdrager die stevig genoeg is? Ook daarvoor moet je bij de BOVAG Kampeervakman zijn. Zelfs voor maatwerk, zoals een grotere koelkast of aanpassingen aan je bed. En mocht je nou dat ene paaltje over het hoofd hebben gezien? Ook voor schades (kleine én grote) kun je prima terecht bij je eigen BOVAG-vakman. Tenminste, als je zeker wilt zijn van je zaak.

Slimme accessoiresOnderhoud

Gegarandeerd goed kampeeridee

De eerste kampeervakantie met je nieuwe caravan, camper of vouwwagen? Die vergeet je nooit meer. Op avontuur, samen of met het gezin. Herinneringen maken, nieuwe dingen ontdekken, in eigen land of in Europa. BOVAG verzamelt doorlopend Gegarandeerd Goede Kampeerideeën. Aangedragen door kampeervakmannen én door andere kampeerders. Klik op de thema's hieronder voor de beste ideeën!

Gegarandeerd goed kampeeridee BOVAG graphic

Met deze ideeën worden je kampeervakanties nog leuker!

1.

Inpakken en wegwezen
Daar staat-ie dan, voor de deur: klaar voor het grote avontuur. Alleen nog even vakantiespullen inladen. Wat kan er allemaal mee en waar moet je op letten als je straks op pad gaat?
> Lees verder

2.

Eindelijk onderweg
Een gouden regel voor rijden met de caravan: nóg meer anticiperen op ander verkeer, dus wat verder vooruitkijken dan je gewend bent. En extra opletten met remmen en sturen!
> Lees verder

3.

Op de camping
Na het inchecken op de camping krijg je een mooie plek toegewezen. Met deze tips staat je caravan of vouwwagen binnen de kortste keren als een huis.
> Lees verder

4.

Elektra & gas
Zowel in de camper als in de caravan zitten twee stroomnetwerken: 12 Volt voor verlichting en USB-oplaadpunten, 230 Volt voor de stopcontacten.
> Lees verder

Meer ideeën voor vóór en na het kamperen

1.

De papierwinkel
Wat moet je weten op het gebied van garantie en verzekeringen?
> Lees meer

2.

Naar de stalling
Als je vakanties er weer opzitten, verdwijnt je kampeermiddel naar de winterstalling. Waar moet je op letten?
> Lees verder

Keuze en aankoop

Je droomcamper gezien deze zomer? Is je gezin écht toe aan een grotere caravan? Of is de kogel door de kerk: volgend jaar gaan jullie met je allereerste eigen vouwwagen op vakantie? Laat je inspireren en adviseren over je volgende kampeermiddel bij de BOVAG Kampeervakman. Die kan laten zien wat allemaal mogelijk is en helpen bij het maken van de beste keuze. Dat is: een kampeermiddel dat past bij jou en je gezinssamenstelling, bij jouw persoonlijke vakantiewensen en natuurlijk jouw budget. En misschien doet hij je ook wel een goede inruildeal!

Caravan te klein BOVAG graphic

Aankoopgarantie

Kiezen voor een BOVAG-kampeerbedrijf betekent: kiezen voor garantie. Of je nu een nieuw kampeermiddel of een occasion koopt, je weet dat de kwaliteit van je aankoop gegarandeerd is. Op je caravan of vouwwagen zit 12 maanden aankoopgarantie en op campers 12 maanden (tot een maximum van 20.000 kilometer). En op een nieuwe caravan, camper of vouwwagen bieden sommige merken zelfs 6 tot 12 jaar garantie op waterdichtheid, tegen inwateren van zijwanden, dak en bodem. Met als voorwaarde dat een BOVAG-vakman jaarlijks een vochtcontrole uitvoert.

Vind een BOVAG kampeervakman in de buurt

Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.